27 юни 2016 г.

Троен рожден ден

Нерядко в нашата компания (състояща се предимно от съученици от МГ Варна) се празнуват близки като дати рождени дни. Двама на трийсет, трима на трийсет, трима на трийсет и нещо...
Та тези бързи опити за картички са сътворени точно за такъв повод: две девойки и един младеж на 30+.

Едната приятелка е заклет фен на кафето и в главата ми се струваше много лесна реализацията на три чаши от плат, от които се издига аромат на кафе, плавно преливащ в поздрав "Happy B'day!" Да, ама не ;) Когато бързаш, а през един етаж от теб се носи глъч от детска дискотека, нещата изглеждат "много арт" и ето така:


За рожденика харесахме бутилка вино, която "облякохме" с този етикет:Използвах готови вектори от www.freepik.com, като преправих негова профилна снимка от facebook и разбира се добавих текст. За другата ми приятелка се спрях на любимия на дъщеря ми цвят - лилаво, като опитах да направя монохромна картичка.


Както се вижда опитите ми за ръчно правени цветя не спират.Добавих малко дантела и блясък за разкош, като за всичко това със снимките на изкуствена светлина, разполагах с около петнайсет минути. Друг път си обещавам, че за планирането и реализацията, ще си оставя повеееече време :)

Тези забавни "арт опити" за картички включвам в няколко предизвикателства, а именно:

http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/06/301.html

http://wordartwednesday.blogspot.bg/2016/06/challenge-weeks-236-237-anything-goes.html

http://ribbongirls.blogspot.bg/2016/06/june-any-image-challenge.html

http://craftyourpassionchallenges.blogspot.bg/2016/06/challenge-318-always-anything-goes.html


6 коментара:

 1. Super projects.Very thoughtful gifts for your friends.Thanks for joining us at Craft Your Passion.Hope to see you again next week.
  Lisa x

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми харесват чашките ти с кафе. Именно тези леки дефекти, различни от перфектната ни представа в главата, са най-ценните и зареждат проекта с уникалността на ръчната изработка! Със сигурност си зарадвала получателката. Относно монохромната картичка - супер се е получила! Много обичам лилавото, а твоята е много нежна и стилна. Успех с правенето на цветя :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря от сърце за милите думи! Само ако знаете в колко важен момент пристигат ;)

   Изтриване
  2. Благодаря от сърце за милите думи! Само ако знаете в колко важен момент пристигат ;)

   Изтриване